Welkom!

Recepten voor 1 Euro per Persoon. Een jaar lang eten voor 1 Euro per Persoon!

Een tijd lang heeft dit stil gelegen. Ik ben hard bezig geweest met een studie Voedingsleer. En ben nu net begonnen met de basisopleiding Natuurlijke Geneeswijzen. Ook ben ik ondertussen 36Kg afgevallen. En ben ik ook niet meer vegetarisch maar vegan. Ik ga zeker vanaf nu weer meer dingen en nieuwe recepten plaatsen. En ook wordt deze blog binnenkort gelinked aan mijn nieuwe website voor cursussen over eten! Stay Tuned!

20-08-2011

Dag 11 Pannekoeken van Karnemelk

Wij hebben vandaag, vanmiddag al ons warme eten gehad. Pannekoeken! Ik had er zo'n zin in. Dus voor vandaag draaien we het om. Vanmiddag warm en vanavond brood.

De BonDe winkelmevrouw, had alles al aangeslagen voordat ik kon zeggen dat het apart afgerekend moest worden. Dus er staat nu 6,58 Euro op de bon. De overjarige kaas telt niet mee want dat is gewoon voor als beleg op brood. Dus dat is 3,93 Euro, maar van de bloem gebruik ik iets minder dan de helft en van de eieren gebruik er maar 3. Dus in totaal kost deze maaltijd 2,10 Euro.

Deze pannekoeken zijn echt goddelijk zacht! En onwijs lekker met stroop! Onze favoriete manier van pannekoeken maken. Lees voor dat je het gaat maken wel het recept op de receptenpagina, want ze zijn best tricky met bakken.

Eet Smakelijk


Pannekoeken van Karnemelk1 opmerking:

mieke zei

pannenkoeken met karnemelk , is de smaak dan veel anders ?