Welkom!

Recepten voor 1 Euro per Persoon. Een jaar lang eten voor 1 Euro per Persoon!

Een tijd lang heeft dit stil gelegen. Ik ben hard bezig geweest met een studie Voedingsleer. En ben nu net begonnen met de basisopleiding Natuurlijke Geneeswijzen. Ook ben ik ondertussen 36Kg afgevallen. En ben ik ook niet meer vegetarisch maar vegan. Ik ga zeker vanaf nu weer meer dingen en nieuwe recepten plaatsen. En ook wordt deze blog binnenkort gelinked aan mijn nieuwe website voor cursussen over eten! Stay Tuned!

Over mij


Hoi

Vers en vegatarisch is mijn favoriete eten. Maar vers is duurder geworden. En als mensen moeten besparen is het eerste wat ze aanpakken hun manier van eten. Of het is het gemak, van snel een pakje maken of een blikje opentrekken. Het enigste wat je moet toevoegen is een kilo vlees en een paprika, voor het idee.

Dus nu wil ik 1 jaar lang proberen van 1 Euro per Persoon een gezonde makkelijke maaltijd op tafel kan zetten.En om de financiƫn op een rijtje te zetten:
Mijn gezin bestaat uit 3 personen, dus dat is 3 Euro per dag, 21 Euro per week en 84 Euro per maand.

Normaal gesproken geef ik 11 Euro uit per dag aan de warme maaltijd, dat is 3,60 Euro per Persoon, 77 Euro per week en 308 Euro per maand! Maandelijks is dat een besparing van 224 Euro! Dit zou voor mijn gezin een besparing van 2688 Euro per jaar zijn! En dan eten we dus gezond, vers en lekker!

Dus mijn uitdaging is om elke dag een warme maaltijd van 3 Euro te maken. Ik zal het jullie laten zien met bonnetjes en foto's van wat er uiteindelijk op ons bord ligt.

Dit is mijn 365 dagen uitdaging!

Hannah


Voor Suggesties en tips kun je mailen naar: 1europerpersoon@gmail.com