Welkom!

Recepten voor 1 Euro per Persoon. Een jaar lang eten voor 1 Euro per Persoon!

Een tijd lang heeft dit stil gelegen. Ik ben hard bezig geweest met een studie Voedingsleer. En ben nu net begonnen met de basisopleiding Natuurlijke Geneeswijzen. Ook ben ik ondertussen 36Kg afgevallen. En ben ik ook niet meer vegetarisch maar vegan. Ik ga zeker vanaf nu weer meer dingen en nieuwe recepten plaatsen. En ook wordt deze blog binnenkort gelinked aan mijn nieuwe website voor cursussen over eten! Stay Tuned!

31-08-11

Dag 17, 18, 19,20 en 21

Ik doe alles maar in 1 blog. Ben niet in de stemming om alles uitgebreid te bloggen. Veelste zenuwachtig voor morgen, ik mag dan voor 2 zenuwbehandelingen en een verstandkies er laten uitsnijden. Brrr. Vandaar dat ik alles maar even op 1 hoop gooi. Vanavond blog ik wel weer zoals het hoort ;-)

Dag 17
Weer van de markt tomaatjes en champignons gehaald, lekker gekruid en wat fetakaas erbij, een half plakje dus dat was 0,60. In totaal was ik 2,70 kwijt voor vandaag!


Dag 18

Okra met zelfgemaakte patatjes

Ik had nog nooit okra gegeten. Ze zijn een beetje slijmerig maar wel erg lekker!
Ik was hiervoor 2,20 kwijt. Voor de okra 1 euro, aardappelen 1 euro en voor de tomaten voor de saus 20 cent. Lang leve de markt!


Dag 19

Hier hebben we lekker gesmokkeld, kind was ziek en iedereen was overvemoeid door alle slechte nachten, dus hadden we mexicaans besteld. Was meer dan 1 Euro per Persoon!

Dag 20

Gnochie! Dat wou ik al steeds uitproberen en nu eindelijk gedaan! Ik wou als hoofdgerecht hartige taart maken maar mijn vorm bleek te lekken, en heb ik het dus maar samen geserveerd. Beetje vreemd maar wel lekker. In totaal was ik 3,00 kwijt!


Dag 21

Goddelijke pompoensoep! Serieus! Dit was echt goddelijk!
Zelf beetje van alles bijelkaar geschraapt. Helaas ben ik niet binnen de 3 euro gebleven, want manlief had de dure versie van creme fraiche meegenomen. Dus kwam ik uit op 3,60 Euro.Zo nu ben ik weer helemaal bij. Alleen nog de recepten bijwerken. Maar dat laat ik tot van het weekend. Dan kan ik er echt even voor zitten.


Eet smakelijk!


Geen opmerkingen: